Webshop laten maken Tilburg voor € 950,-

webshop_laten_maken

Webshop laten maken in Tilburg? Een eigen webwinkel waarop jij jouw klanten kan bereiken? Waarmee je meer omzet genereert? Een professionele webwinkel hoeft niet duur te zijn, dus wacht niet langer!

Start vandaag nog! Heel simpel met de hulp van Adview Media. Ook jij kan een webwinkel laten maken in Tilburg. Voordelig voor maar € 950,-

Door onze slimme werkwijze heeft u binnen 1 week uw eigen professionele webwinkel. Hoe dit werkt? Heel eenvoudig, via ons simpele stappenplan:

Stap 1: Heeft u al een domeinnaam geregistreerd? Zo niet dan kunnen wij dit voor u doen. Heeft u al wel een domeinnaam dan kunnen we die natuurlijk gewoon gebruiken.

Stap 2: Heeft u al een hostingpakket? Zo niet dan regelen wij dit voor u. Heeft u al wel hosting dan kunnen wij uw bestaande hosting gewoon gebruiken.

Stap 3: In welke branche bent u actief? Wij geven u een aantal voorbeelden van ontwerpen die zeer goed passen bij uw branche. Heeft u een ontwerp gekozen? Dan kunnen we verder!

Stap 4: We zetten de webwinkel voor u op en vullen deze met demo pagina’s en demo producten. Hierdoor is het voor u heel makkelijk om te leren hoe u heel eenvoudig al deze pagina’s en producten kan aanpassen of nieuwe pagina’s en nieuwe producten kan maken. Uiteraard helpen wij u graag met uitleg en voorbeelden. En hebben wij handige video’s waar u alle stappen kunt bekijken.

Stap 5: Een webwinkel is natuurlijk geen webwinkel als de producten niet afgerekend kunnen worden! Wij koppelen uw betaalprovider of kunnen u adviseren bij het kiezen van een betaalprovider.

Stap 6: Wij lopen met u de laatste instellingen door en uw webshop kan live!

Wij vinden het belangrijk dat u zo vrij mogelijk bent in het gebruik van uw webwinkel. Daarom kan u bij ons onbeperkt producten en pagina’s toevoegen!

Wanneer u gebruik maakt van onze hosting is dit op basis van Fair Use policy. Dit betekent dat wanneer u veel meer dan een gemiddeld aantal producten toevoegt u ook meer server ruimte nodig heeft en dan zullen wij tegen zeer scherpe tarieven de hosting voor u uitbreiden.

Uiteraard kunt u op latere momenten altijd nog uw webwinkel verder uitbreiden met geavanceerde functionaliteiten. Zo eenvoudig laat u een webwinkel maken in Tilburg!

Bekijk hier de standaard functionaliteiten van onze webshops.

Bekijk hier de tarieven van aanvullende diensten.

 • Onbeperkt aantal producten
 • Onbeperkt aantal pagina’s
 • Professionele vormgeving
 • Responsive voor alle apparaten
 • Alle bekende betaalmethoden
 • Een eenvoudig backoffice
 • Zelf inhoud aanpassen
 • Uw algemene voorwaarden
 • Uw eigen privacy beleid
 • Goede sitesnelheid
 • Google Analytics koppeling
 • Latere uitbreidingen mogelijk
 • Bekijk alle functionaliteiten
inhuisinterieur
InHuisInterieur.nl

De woonwinkel InHuis Interieur uit Breda was toe aan een nieuwe webwinkel. Een webwinkel die past bij de huidige tijd. Eenvoudig te gebruiken op de computer, laptop, tablet en smartphone. Wij hebben InHuis Interieur diverse designs voorgelegd waarna zij een keuze hebben gemaakt. En met ons stappenplan is vervolgens binnen 1 week de nieuwe webwinkel gerealiseerd! Neem een kijkje op de webshop van Inhuis Interieur

c-lantshop
C-Lantshop.nl

C-Lantshop is een B2B website die wij hebben gerealiseerd voor het bedrijf C-Lant Trade & Service B.V. Dit bedrijf was op zoek naar een online showroom voor haar producten. En naar de mogelijkheid voor zakelijke klanten om online bestellingen te plaatsen. Dit is een voorbeeld van een webshop waarbij een account nodig is om bestellingen te kunnen plaatsen. Neem een kijkje op de webshop van: C-Lantshop

onlinepakhuis
OnlinePakhuis.nl

OnlinePakhuis is een webwinkel waarbij winkeliers of webshops zich kunnen aanmelden. Deze webwinkel is een voorbeeld waarbij heel veel “custom” modules zijn gemaakt. Dit kan dus niet voor het basis bedrag van € 950,- gerealiseerd worden, maar laat wel de mogelijkheden van Adview Media zien. Neem een kijkje op de webshop van: OnlinePakhuis

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!