Veel gestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veel gestelde vragen. Klik op de vraag voor het antwoord. Staat jouw vraag er niet tussen of vind je de antwoorden niet duidelijk? Dan kan je ons altijd telefonisch bereiken op 06 83 60 20 04 of stuur een email met jouw vraag naar info@adviewmedia.nl.

Wat zijn de basis functionaliteiten bij een website voor € 450,- ?

Standaard zitten er enorm veel functionaliteiten in de websites die wij maken. Een uitgebreid overzicht van de functionaliteiten vind je hier: bekijk de functionaliteiten.

Wat zijn de basis functionaliteiten bij een webshop voor € 950,- ?

Standaard zitten er enorm veel functionaliteiten in de webshops die wij maken. Een uitgebreid overzicht van de functionaliteiten vind je hier: bekijk de functionaliteiten.

Ik heb zelf nog geen hosting pakket. Wat nu?

Wij kunnen jou helpen met het kiezen van een goed hosting pakket, of je kan kiezen voor het hosting pakket van Adview Media. De kosten van ons hosting pakket zijn € 55,- per jaar voor een website en € 75,- per jaar voor een webshop.

Ook is het mogelijk dat jij andere programmeurs toegang geeft tot deze hosting. Dit kan interessant zijn wanneer je in de toekomst maatwerk modules aan jouw website of webshop wilt toevoegen. Dit geeft jou enorm veel flexibiliteit in de toekomst.

Hoe factureren jullie de hosting pakketten en domeinnaam?

Wij factureren altijd op 1 januari van het jaar. Je ontvangt dan een factuur voor het hosting pakket voor dat hele jaar.

Start jij bijvoorbeeld in november van een jaar met een website of webshop en maak je gebruik van onze hosting? Dan verrekenen wij het jaar bedrag en ontvang je een factuur voor 2 maanden (november en december). En op 1 januari daarop volgend ontvang je een factuur voor een heel jaar.

Wat als ik wil stoppen met mijn website of webshop?

Je kan dit ons per email laten weten en dan zorgen wij dat de website of webshop op de door jou aangegeven datum offline gaat. Wanneer je de website of webshop verkoopt of overdraagt aan iemand anders dan kan je de nieuwe contact gegevens van die persoon of bedrijf aan ons doorgeven en kunnen wij alles overzetten.

Je hebt bij ons dus geen opzegtermijn. Maak je gebruik van hosting via Adview Media en je besluit op de eerste van de maand te stoppen, dan crediteren wij de kosten van de hosting van de daarop volgende maand tot en met het einde van het jaar.

Ik heb nog geen domeinnaam, hoe regel ik dat?

Wij kunnen jou helpen met het registreren van een domeinnaam. Dit kan jij zelf doen maar wij kunnen dat ook voor je doen. Jij bent in beide gevallen de rechtmatige eigenaar van het domeinnaam. Wanneer wij voor jou een domeinnaam registeren dan kost dit € 10,- per jaar.

Kan ik andere programmeurs maatwerk modules laten maken?

Ja, je kan ook andere programmeurs maatwerk modules laten maken. De programmeurs kunnen hiervoor toegang krijgen tot jouw hosting pakket. Houd er wel rekening mee dat je in sommige gevallen (bijvoorbeeld bij een webshop met klantgegevens) ook te maken hebt met de AVG en een verwerkersovereenkomst.

Wanneer je andere programmeurs toegang geeft tot de hosting, raden we jou wel aan een goede back-up te maken. Adview Media is in dat geval namelijk niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of downtime van de website of webshop.

Voldoen de websites en webshops aan de AVG?

Ja, onze websites en webshops voldoen aan de AVG (algemene verordening gegevensbescherming). Wanneer je gebruik maakt van bijvoorbeeld Google Analytics moet hiervoor een cookie melding ingesteld worden. En heb je een duidelijke privacy en cookie policy nodig. Hiervoor hebben wij een standaard template die je van ons krijgt.

Ook heb je binnen de webshop de mogelijkheid om klantgegevens te verwijderen indien de klant hierom vraagt. De consument heeft volgens het AVG namelijk het recht op verwijdering van persoonsgegevens.

Updaten jullie de website en webshops?

Wij kunnen jouw website of webshop updaten. Wij leveren dit als extra dienst en de kosten hiervoor zijn mede afhankelijk van het gekozen design. En of je gebruik maakt van op maat gemaakte modules, of aangekochte modules. Dit zullen wij altijd vooraf met je bespreken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!