Leadgeneratie

Zoek jij meer klanten voor jouw bedrijf? Ontvang direct serieuze aanvragen voor jouw diensten.

Adview Media heeft ruim 10 jaar ervaring in online marketing. Wij zijn gespecialiseerd in leadgeneratie voor de dienstensector. Van zakelijke en financiële dienstverlening, tot cultuur, sport en zorg.

Wat is leadgeneratie? Bij leadgeneratie genereren of creëren wij leads. Leads zijn mensen, potentiële klanten, die interesse hebben in jouw diensten. Deze mensen laten via ons hun gegevens achter en wij sturen deze gegevens direct door naar jou. Deze mensen verwachten dat jij, de specialist, contact met ze opneemt.
Conversion Optimization

Leadgeneratie voor € 125,- p.m. Geen opstartkosten!

Leadgeneratie werkt in 3 eenvoudige stappen. Het enige wat we van jou verlangen is dat je zo snel mogelijk contact opneemt met de mensen die we naar jou doorsturen. Deze mensen zijn namelijk actief op zoek naar jouw diensten of service. Hoe sneller je op ze reageert hoe makkelijker jij ze klant kan maken!

  1. Wij zorgen voor meer klanten voor jou
    Wij vinden mensen in jouw regio (of landelijk) die op zoek zijn naar jouw diensten.
  2. Jij neemt zo snel mogelijk contact op
    Jij ontvangt direct de contactgegevens van de mensen die naar jou op zoek zijn. Hoe sneller je zelf contact opneemt, hoe groter de kans dat zij klant worden.
  3. Jij start, wij zoeken verder
    Jij bent de expert in jouw vakgebied en gaat aan de slag met jouw nieuwe klant. En wij zoeken verder naar nieuwe klanten!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hoe werkt Leadgeneratie dan? Wij vinden alleen mensen die actief op zoek zijn!

Adview Media heeft in de afgelopen 10 jaar veel ervaring opgedaan in leadgeneratie in veel verschillende branches. Wij leveren bijvoorbeeld leads aan personal trainers, diëtisten, voedingscoaches, lifestyle coaches maar ook aan ZZP hypotheek adviseurs en belastingadviseurs.

Met ons online netwerk van verschillende websites en onze unieke marketing strategie vinden wij goede leads voor jouw bedrijf. Dit zijn dus mensen die actief op zoek zijn naar jouw dienst of service.

Deze geïnteresseerde mensen laten hun contactgegevens achter. En die worden meteen naar jou doorgestuurd. De mensen die hun gegevens achterlaten verwachten wel dat jij zo snel mogelijk contact met ze opneemt. Ze zijn immers op zoek naar jou!

De mensen die hun gegevens achterlaten zijn vaak mensen die zich al langer aan het oriënteren zijn. En willen eindelijk de stap zetten om gebruik te gaan maken van een bepaalde dienst of service. Daarom is het zo belangrijk dat jij zo snel mogelijk contact opneemt. Jij bent de belangrijkste schakel om ze uiteindelijk over de streep te trekken!

Afhankelijk van de dienst of service die jij aanbiedt, vinden wij landelijk of regionaal de mensen die naar jou op zoek zijn!

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!